Bog & idéElin Hilderbrandt

Bøger skrevet af Elin Hilderbrandt

Læs mere om Elin Hilderbrandt
1 produkter
1 produkter
Den perfekte dag
Den perfekte dagElin Hilderbrand
199,95 DKK
EBOG
(13)
Den perfekte dag

Mere om Elin Hilderbrandt

Der er forskellige bøger fra Elin Hilderbrandt tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Hilderbrandts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den perfekte dag" udgivet af Gads Forlag - "Den perfekte dag" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Elin Hilderbrandt

Du kan finde to bøger af Elin Hilderbrandt her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Elin Hilderbrandt bøger i samtlige formater. Hilderbrandts bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den perfekte dag" af Elin Hilderbrandt

Det er muligt at købe Elin Hilderbrandts "Den perfekte dag" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den perfekte dag" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

"Den perfekte dag" af Elin Hilderbrandt

Hos Bog & idé er "Den perfekte dag" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Hilderbrandt