Bog & idéElisabet Holst

Bøger skrevet af Elisabet Holst

Læs mere om Elisabet Holst
2 produkter
2 produkter
Rosen og stjernen
STREAM
Rosen og stjernenElisabet Holst
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Rosen og stjernen
Rosen og stjernen
Rosen og stjernenElisabet Holst
69,95 DKK
EBOG
(1)
Rosen og stjernen

Mere om Elisabet Holst

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Elisabet Holst. På listen nedenfor ser du de seneste af Holsts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosen og stjernen" udgivet af People’sPress - "Rosen og stjernen" i serien "People´s Price" udgivet af People´s Press - "Rosen og stjernen " i serien "People´s Price" udgivet af People'sPress - "Rosen og stjernen" i serien "People´s Price" udgivet af People'sPress

Mere om Elisabet Holsts bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Elisabet Holst hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Holsts bøger kommer i samtlige formater. Elisabet Holst bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elisabet Holsts "Rosen og stjernen"

"Rosen og stjernen" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.

"Rosen og stjernen" af Elisabet Holst

Det er muligt at købe Elisabet Holsts "Rosen og stjernen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Holsts serie "People´s Price". Det er People´s Press, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabet Holst