Bog & idéElisabeth Flo (red.)

Bøger skrevet af Elisabeth Flo (red.)

Læs mere om Elisabeth Flo (red.)
1 produkter
1 produkter
Eldreboken : diagnoser og behandling
Eldreboken : diagnoser og behandlingBettina S. Husebø
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Eldreboken : diagnoser og behandling

Mere om Elisabeth Flo (red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Elisabeth Flo (red.) her hos Bog & idé. Det er "Eldreboken : diagnoser og behandling". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elisabeth Flo (red.)s "Eldreboken : diagnoser og behandling"

"Eldreboken : diagnoser og behandling" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Flo (red.)