Bog & idéElisabeth Lund Nejsum

Bøger skrevet af Elisabeth Lund Nejsum

Læs mere om Elisabeth Lund Nejsum
1 produkter
1 produkter
Idas drømmeseng
STREAM
Idas drømmesengElisabeth Lund Nejsum
29,95 DKK
Lydbog
(2)
Idas drømmeseng

Mere om Elisabeth Lund Nejsum

Der er kun én bog af Elisabeth Lund Nejsum tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Idas drømmeseng". Den er udgivet af SAGA Egmont på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Idas drømmeseng" af Elisabeth Lund Nejsum

"Idas drømmeseng" er tilgængelig som lydbog. Elisabeth Lund Nejsums "Idas drømmeseng" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nejsum, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Lund Nejsum