Bog & idéElisabeth Plum

Bøger skrevet af Elisabeth Plum

6 produkter
6 produkter
Samarbejde lokalt og globalt
Samarbejde lokalt og globaltElisabeth Plum
49,95 DKK
e-bog
(1)
Samarbejde lokalt og globalt
Teaming
TeamingElisabeth Plum
429,95 DKK
Hæftet
(1)
Teaming
Teaming
TeamingElisabeth Plum
329,95 DKK
EBOG
(1)
Teaming
KI - kulturel intelligens
Kulturel IntelligensElisabeth Plum
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kulturel Intelligens
Kulturel intelligens
STREAM
Kulturel intelligensElisabeth Plum
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Kulturel intelligens
Projektteaming
ProjektteamingElisabeth Plum
459,95 DKK
EBOG
(0)
Projektteaming

Mere om Elisabeth Plum

Der findes en del bøger af Elisabeth Plum tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Plum.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projektteaming" udgivet af Djøf Forlag - "Kulturel intelligens" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kulturel intelligens" udgivet af Akademisk Forlag - "Teaming" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Teaming" udgivet af Djøf Forlag - "Samarbejde lokalt og globalt" udgivet af Gyldendal Business - "Kulturel Intelligens" udgivet af L&R Business - "Samarbejde lokalt og globalt" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Elisabeth Plum

Der er otte tilgængelige udgivelser af Elisabeth Plum hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Elisabeth Plum bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Plum er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Projektteaming" af Elisabeth Plum

Hos Bog & idé er "Projektteaming" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Elisabeth Plum "Kulturel intelligens"

"Kulturel intelligens" er til salg som lydbog. Når du køber "Kulturel intelligens" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Plum