Bog & idéElisabeth R. Madsen

Bøger skrevet af Elisabeth R. Madsen

Læs mere om Elisabeth R. Madsen
1 produkter
1 produkter
Idræt (uden iBog)
TILBUD
Idræt (uden iBog)Elisabeth R. Madsen
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Idræt (uden iBog)

Mere om Elisabeth R. Madsen

Hvis du er på jagt efter en bog af Elisabeth R. Madsen, har du et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Idræt" udgivet af Gyldendal - "Fysisk aktivitet og sundhed" udgivet af Munksgaard

Bøger af Elisabeth R. Madsen

Du kan købe to bøger af Elisabeth R. Madsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Madsens bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elisabeth R. Madsens "Idræt"

Hos Bog & idé er "Idræt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Elisabeth R. Madsen "Fysisk aktivitet og sundhed"

Hos Bog & idé er "Fysisk aktivitet og sundhed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth R. Madsen