Bog & idéElisabeth Solvang Koren

Bøger skrevet af Elisabeth Solvang Koren

Læs mere om Elisabeth Solvang Koren
2 produkter
2 produkter
Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografi
Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografiJohanne Kielland Servoll
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografi
Hedret og glemt : krigsseilerne fra første verdenskrig og det norske samfunnet
Hedret og glemt : krigsseilerne fra første verdenskrig og det norske samfunnetElisabeth Solvang Koren
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Hedret og glemt : krigsseilerne fra første verdenskrig og det norske samfunnet

Mere om Elisabeth Solvang Koren

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Elisabeth Solvang Koren. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Koren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Hedret og glemt : krigsseilerne fra første verdenskrig og det norske samfunnet" udgivet af Fagbokforlaget - "Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografi" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om Elisabeth Solvang Korens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Elisabeth Solvang Koren hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Korens bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Koren er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Fagbokforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elisabeth Solvang Korens "Hedret og glemt : krigsseilerne fra første verdenskrig og det norske samfunnet"

Hos Bog & idé er "Hedret og glemt : krigsseilerne fra første verdenskrig og det norske samfunnet" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografi" af Elisabeth Solvang Koren

Det er muligt at købe Elisabeth Solvang Korens "Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Solvang Koren