Bog & idéElisabeth Vigerust

Bøger skrevet af Elisabeth Vigerust

Læs mere om Elisabeth Vigerust
1 produkter
1 produkter
Pasientjournalloven og helseregisterloven : lovkommentar  (2. utg.)
Pasientjournalloven og helseregisterloven : lovkommentar (2. utg.)Sverre Engelschiøn
1069,95 DKK
Indbundet
(0)
Pasientjournalloven og helseregisterloven : lovkommentar (2. utg.)

Mere om Elisabeth Vigerust

Elisabeth Vigerust har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Pasientjournalloven og helseregisterloven : lovkommentar (2. utg.)". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pasientjournalloven og helseregisterloven : lovkommentar (2. utg.)" af Elisabeth Vigerust

Hos Bog & idé er "Pasientjournalloven og helseregisterloven : lovkommentar (2. utg.)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Elisabeth Vigerust fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Vigerust