Bog & idéElizabeth A. Townsend

Bøger skrevet af Elizabeth A. Townsend

Læs mere om Elizabeth A. Townsend
1 produkter
1 produkter
Menneskelig aktivitet II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskelig aktivitet IIElisabeth Townsend
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Menneskelig aktivitet II

Mere om Elizabeth A. Townsend

Elizabeth A. Townsend har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fremme af menneskelig aktivitet". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elizabeth A. Townsends "Fremme af menneskelig aktivitet"

"Fremme af menneskelig aktivitet" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Elizabeth A. Townsend fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth A. Townsend