Bog & idéElizabeth Haynes

Bøger skrevet af Elizabeth Haynes

Læs mere om Elizabeth Haynes
0 produkter

Mere om Elizabeth Haynes

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Elizabeth Haynes. På listen nedenfor finder du Haynes' seneste udgivelser.
Bøgerne fra Elizabeth Haynes kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Atemnot: Thriller (DCI Lou Smith 1)" i serien "DCI Lou Smith" udgivet af SAGA Egmont - "Mørke afkroge" udgivet af Hr. Ferdinand - "Mørke afkroge" udgivet af Hr. Ferdinand - "Mørke afkroge" udgivet af Lytteratur - "Mørke afkroge" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Elizabeth Haynes

Der er fem tilgængelige bøger af Elizabeth Haynes hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Haynes' bøger kommer i et udvalg af formater. Haynes' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Atemnot: Thriller (DCI Lou Smith 1)" af Elizabeth Haynes

"Atemnot: Thriller (DCI Lou Smith 1)" er tilgængelig online som lydbog. Med Elizabeth Haynes' "Atemnot: Thriller (DCI Lou Smith 1)" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "DCI Lou Smith". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

"Mørke afkroge" af Elizabeth Haynes

Hos Bog & idé er "Mørke afkroge" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Haynes