Bog & idéEllen Margrethe Basse

Bøger skrevet af Ellen Margrethe Basse

Læs mere om Ellen Margrethe Basse
13 produkter
13 produkter
VAND
VandEllen Margrethe Basse
839,95 DKK
EBOG
(0)
Vand
VAND
VANDEllen Margrethe Basse
849,95 DKK
Hæftet
(0)
VAND
Havnearealer
HavnearealerEllen Margrethe Basse
259,95 DKK
EBOG
(0)
Havnearealer
Miljøretten Risici, produkter og organismer
Miljøretten 5Ellen Margrethe Basse
799,95 DKK
EBOG
(0)
Miljøretten 5
Environmental Law
Environmental LawEllen Margrethe Basse
1099,95 DKK
Hæftet
(0)
Environmental Law
Miljøretten Forurenende anlæg og processer
Miljøretten 4Ellen Margrethe Basse
929,95 DKK
EBOG
(0)
Miljøretten 4
Miljøretten
Miljøretten 6Bent Ole Gram Mortensen
979,95 DKK
EBOG
(0)
Miljøretten 6
Miljøretten Arealanvendelse, natur- og kulturbeskyttelse
Miljøretten 2Ellen Margrethe Basse
939,95 DKK
EBOG
(0)
Miljøretten 2
Erhvervsmiljøretten
ErhvervsmiljørettenEllen Margrethe Basse
1179,95 DKK
EBOG
(0)
Erhvervsmiljøretten
Erhvervsmiljøretten
ErhvervsmiljørettenEllen Margrethe Basse
1499,95 DKK
Indbundet
(0)
Erhvervsmiljøretten
Miljøretten Almindelige emner
Miljøretten 1Ellen Margrethe Basse
1059,95 DKK
EBOG
(0)
Miljøretten 1
Miljøretten Affald, jord, vand og råstoffer
Miljøretten 3Ellen Margrethe Basse
829,95 DKK
EBOG
(0)
Miljøretten 3
Psykiatriloven med kommentarer
Psykiatriloven med kommentarerEllen Margrethe Basse
2019,95 DKK
EBOG
(0)
Psykiatriloven med kommentarer

Mere om Ellen Margrethe Basse

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ellen Margrethe Basse. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Basse.
Bøgerne fra Ellen Margrethe Basse tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Environmental Law" udgivet af DJØF FORLAG - "Erhvervsmiljøretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøretten Arealanvendelse, natur- og kulturbeskyttelse" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøretten Affald, jord, vand og råstoffer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøretten Risici, produkter og organismer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Havnearealer" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Erhvervsmiljøretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøretten Forurenende anlæg og processer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøretten Almindelige emner" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Environmental Law" udgivet af Djøf Forlag - "Vedvarende Energi" udgivet af DJØF - "Miljøretten Energi og klima" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/3" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2009/5" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2014/3" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/4" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2014/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/5" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/6" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2014/1" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Environmental Law" udgivet af DJØF - "Kendelser om fast ejendom" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/1" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2012/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2011/5" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2011/4" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2011/6" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2009/1" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2009/6" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2009/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2009/4" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2009/3" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet
Og et antal andre bøger skrevet af Basse, som du også kan finde hos Bog & idé.

Ellen Margrethe Basses bøger

Der er 33 tilgængelige bogudgivelser af Ellen Margrethe Basse hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Basses bøger kommer i et udvalg af formater. Basses bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Environmental Law" af Ellen Margrethe Basse

Hos Bog & idé er "Environmental Law" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF FORLAG.

"Erhvervsmiljøretten" af Ellen Margrethe Basse

"Erhvervsmiljøretten" kan købes som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Basse, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Margrethe Basse