Bog & idéElli H. Radinger

Bøger skrevet af Elli H. Radinger

3 produkter
3 produkter
Gamle hundes visdom
Gamle hundes visdomElli H. Radinger
279,95 DKK
Paperback
(0)
Gamle hundes visdom
Ulvens visdom
Ulvens visdomElli H. Rdainger
249,95 DKK
Indbundet
(2)
Ulvens visdom
La saggezza dei cani
La saggezza dei caniElli H. Radinger
51,99 DKK
Lydbog
(0)
La saggezza dei cani

Mere om Elli H. Radinger

Elli H. Radinger har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ulvens visdom". Den er udgivet af People’sPress på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ulvens visdom" af Elli H. Radinger

Det er muligt at købe Elli H. Radingers "Ulvens visdom" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Elli H. Radinger fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elli H. Radinger