Bog & idéEllids Kristensen

Bøger skrevet af Ellids Kristensen

Læs mere om Ellids Kristensen
4 produkter
4 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
719,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
342,95 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
315,95 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Ellids Kristensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Ellids Kristensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal - "Adipositas" udgivet af Gyldendal - "Psykiske sygdomme og kroppen" udgivet af Gyldendal

Mere om Ellids Kristensens bøger

Du kan finde seks bøger af Ellids Kristensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Ellids Kristensen kommer i et udvalg af formater. Kristensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sexologi" af Ellids Kristensen

"Sexologi" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Ellids Kristensen

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ellids Kristensen