Bog & idéElof Nellemann Nielsen

Bøger skrevet af Elof Nellemann Nielsen

Læs mere om Elof Nellemann Nielsen
3 produkter
3 produkter
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration
Teori i socialfaglig praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis

Mere om Elof Nellemann Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Elof Nellemann Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig administration" udgivet af HansReitzels - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Elof Nellemann Nielsen

Elof Nellemann Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Nielsen fås blot som hæftet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Offentlig administration" af Elof Nellemann Nielsen

Hos Bog & idé er "Offentlig administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Elof Nellemann Nielsen "Samskabelse og socialt entreprenørskab"

"Samskabelse og socialt entreprenørskab" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Elof Nellemann Nielsen