Bog & idéElse Marie Bartels

Bøger skrevet af Else Marie Bartels

Læs mere om Else Marie Bartels
1 produkter
1 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage

Mere om Else Marie Bartels

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Else Marie Bartels, kan du vælge i mellem et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Bartels.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i massage" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Lærebog i massage " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Else Marie Bartels' bøger

Else Marie Bartels har fem bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Else Marie Bartels bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bartels udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Else Marie Bartels' "Lærebog i massage"

"Lærebog i massage" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Else Marie Bartels "Lærebog i massage"

Hos Bog & idé er "Lærebog i massage" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Lærebog i massage" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Marie Bartels