Bog & idéElse Marie Pedersen

Bøger skrevet af Else Marie Pedersen

Læs mere om Else Marie Pedersen
5 produkter
5 produkter
Rundt om trædrejning
Rundt om trædrejningTage Pedersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Rundt om trædrejning
Trædrejning med kant
Trædrejning med kantTage Pedersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Trædrejning med kant
Flet i forvandling
Flet i forvandlingElse Marie Pedersen
229,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Flet i forvandling
Inspiration til nåle- og løbbinding
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inspiration til nåle- og løbbindingElse Marie Pedersen
91,26 DKK
PAPERBACK
(0)
Inspiration til nåle- og løbbinding
Inspiration for looping and coiling
Inspiration for looping and coilingElse Marie Pedersen
109,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Inspiration for looping and coiling

Mere om Else Marie Pedersen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Else Marie Pedersen, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne fra Else Marie Pedersen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flet i forvandling" udgivet af Tempa Håndværk - "Kurveflet for alle" udgivet af Tempa - "Inspiration for looping and coiling" udgivet af Tempa - "Inspiration til nåle- og løbbinding" udgivet af Tempa

Else Marie Pedersens bøger

Du kan bestille fire bøger af Else Marie Pedersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Pedersens bøger fås i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Else Marie Pedersens "Flet i forvandling"

Det er muligt at købe Else Marie Pedersens "Flet i forvandling" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tempa Håndværk.

Else Marie Pedersen "Kurveflet for alle"

"Kurveflet for alle" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tempa.
Detaljer
Fulde navn:
Else Marie Pedersen