Bog & idéElse Marie Skjøde Damsgaard

Bøger skrevet af Else Marie Skjøde Damsgaard

Læs mere om Else Marie Skjøde Damsgaard
1 produkter
1 produkter
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriElse Marie Skjøde Damsgaard
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri

Mere om Else Marie Skjøde Damsgaard

Else Marie Skjøde Damsgaard har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Damsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geriatri" udgivet af - - "Geriatri" udgivet af Gads Forlag - "Læge og leder" udgivet af Munksgaard - "Geriatri" udgivet af Gad

Mere om Else Marie Skjøde Damsgaards bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Else Marie Skjøde Damsgaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Else Marie Skjøde Damsgaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Damsgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Geriatri" af Else Marie Skjøde Damsgaard

"Geriatri" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

"Geriatri" af Else Marie Skjøde Damsgaard

Det er muligt at købe Else Marie Skjøde Damsgaards "Geriatri" som ebog. Hvis du køber "Geriatri" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Marie Skjøde Damsgaard