Bog & idéElsebeth Kirk

Bøger skrevet af Elsebeth Kirk

Læs mere om Elsebeth Kirk
3 produkter
3 produkter
Musik & pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Musik & pædagogikPædagogik/børn/forældre
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Musik & pædagogik
Musik som udtryksform
BOEGERTILSTAERKPRIS
Musik som udtryksformElsebeth Kirk
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Musik som udtryksform
Pædagog i en mangfoldig verden
Pædagog i en mangfoldig verdenLis-Emma Trangbæk
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Pædagog i en mangfoldig verden

Mere om Elsebeth Kirk

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Elsebeth Kirk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kirks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Musikalsk læring" udgivet af HansReitzels - "Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af Gyldendal - "Musik som udtryksform " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Elsebeth Kirks bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Elsebeth Kirk hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Elsebeth Kirk bøger i et udvalg af formater. Elsebeth Kirk bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elsebeth Kirks "Musikalsk læring"

"Musikalsk læring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Elsebeth Kirk "Pædagog i en mangfoldig verden"

"Pædagog i en mangfoldig verden" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Kirk