Bog & idéElsebeth Rygner

Bøger skrevet af Elsebeth Rygner

Læs mere om Elsebeth Rygner
2 produkter
2 produkter
Makroøkonomi - teori og beskrivelse
Makroøkonomi - teori og beskrivelseHenrik Grell
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Makroøkonomi - teori og beskrivelse
Mikroøkonomi - teori og beskrivelse
Mikroøkonomi - teori og beskrivelseHenrik Grell
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Mikroøkonomi - teori og beskrivelse

Mere om Elsebeth Rygner

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Elsebeth Rygner. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rygner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Makroøkonomi - teori og beskrivelse" udgivet af Gyldendal - "Mikroøkonomi - teori og beskrivelse" udgivet af Gyldendal

Elsebeth Rygners bøger

Der er to tilgængelige bøger af Elsebeth Rygner hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Rygner fås bare som hæftet. Rygners bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Makroøkonomi - teori og beskrivelse" af Elsebeth Rygner

"Makroøkonomi - teori og beskrivelse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Elsebeth Rygner "Mikroøkonomi - teori og beskrivelse"

"Mikroøkonomi - teori og beskrivelse" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Rygner