Bog & idéEmilie Demant Hatt

Bøger skrevet af Emilie Demant Hatt

Læs mere om Emilie Demant Hatt
1 produkter
1 produkter
Forårsbølger
STREAM
ForårsbølgerEmilie Demant Hatt
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Forårsbølger

Mere om Emilie Demant Hatt

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Emilie Demant Hatt. På listen nedenfor har du Hatts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forårsbølger" udgivet af Lytteratur - "Foraarsbølger" udgivet af Multivers

Emilie Demant Hatts bøger

Du kan bestille to bøger af Emilie Demant Hatt her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Emilie Demant Hatt kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Hatt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Emilie Demant Hatts "Forårsbølger"

Hos Bog & idé er "Forårsbølger" tilgængelig som lydbog. Emilie Demant Hatts "Forårsbølger" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Emilie Demant Hatt "Foraarsbølger"

Hos Bog & idé er "Foraarsbølger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Emilie Demant Hatt