Bog & idéEmma Donoghue

Bøger skrevet af Emma Donoghue

Læs mere om Emma Donoghue
4 produkter
4 produkter
Le Pavillon des combattantes
Le Pavillon des combattantesEmma Donoghue
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Le Pavillon des combattantes
Underet
UnderetEmma Donoghue
129,95 DKK
EBOG
(11)
Underet
Akin
AkinEmma Donoghue
179,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Akin
Underet
STREAM
UnderetEmma Donoghue
129,95 DKK
Lydbog
(11)
Underet

Mere om Emma Donoghue

Hvis du søger en bog af Emma Donoghue, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Donoghue.
Bøgerne fra Emma Donoghue kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Pull of the Stars" udgivet af Picador - "Akin" udgivet af Picador - "Underet" udgivet af JP/Politikens Forlag - "The Wonder" udgivet af Picador - "Underet" udgivet af Politikens Forlag - "Rum" udgivet af Politikens Forlag - "Underet" udgivet af Politikens Forlag - "The Wonder" udgivet af Macmillan - "Room" udgivet af Picador

Mere om Emma Donoghues bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Emma Donoghue hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Emma Donoghue bøger i udvalgte formater. Donoghues bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Emma Donoghues "The Pull of the Stars"

Det er muligt at købe Emma Donoghues "The Pull of the Stars" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Picador, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Akin" af Emma Donoghue

"Akin" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Picador.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Donoghue