Bog & idéEnrique Vila-Matas

Bøger skrevet af Enrique Vila-Matas

Læs mere om Enrique Vila-Matas
3 produkter
3 produkter
Der er aldrig nogen ende på Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
Der er aldrig nogen ende på ParisEnrique Vila-Matas
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Der er aldrig nogen ende på Paris
Bartleby & Co.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bartleby & Co.Enrique Vila-Matas
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Bartleby & Co.
Kassel trodser enhver logik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kassel trodser enhver logikEnrique Vila-Matas
248,96 DKK
Paperback
(0)
Kassel trodser enhver logik

Mere om Enrique Vila-Matas

Enrique Vila-Matas har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Vila-Matas.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kassel trodser enhver logik" udgivet af Eget forlag - "Tools for Extinction" udgivet af Lolli Editions - "Der er aldrig nogen ende på Paris " i serien "Babel" udgivet af Basilisk - "Bartleby & Co." i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Politisk Revy - "Bartleby & Co." i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Gyldendal

Enrique Vila-Matas' bøger

Du kan finde fem bøger af Enrique Vila-Matas her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Vila-Matas' bøger kommer i samtlige formater. Vila-Matas har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kassel trodser enhver logik" af Enrique Vila-Matas

"Kassel trodser enhver logik" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eget forlag.

"Tools for Extinction" af Enrique Vila-Matas

"Tools for Extinction" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Lolli Editions, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Enrique Vila-Matas