Bog & idéErhard Dietl

Bøger skrevet af Erhard Dietl

Læs mere om Erhard Dietl
1 produkter
1 produkter
Oklingerne - En dragefest for Flammerumpe
STREAM
Oklingerne - En dragefest for FlammerumpeErhard Dietl
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Oklingerne - En dragefest for Flammerumpe

Mere om Erhard Dietl

Der findes mange bøger skrevet af Erhard Dietl på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Dietls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lille tapre Allan eller Hvordan man får bugt med sin frygt" udgivet af Sommer & Sørensen - "Oklingerne - En dragefest for Flammerumpe" i serien "Carlsens Små Lydbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Erhard Dietls bøger

Erhard Dietl har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Erhard Dietl kommer i flere formater. Dietls bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erhard Dietls "Lille tapre Allan eller Hvordan man får bugt med sin frygt"

Hos Bog & idé er "Lille tapre Allan eller Hvordan man får bugt med sin frygt" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sommer & Sørensen.

"Oklingerne - En dragefest for Flammerumpe" af Erhard Dietl

Det er muligt at købe Erhard Dietls "Oklingerne - En dragefest for Flammerumpe" som lydbog. Når du køber "Oklingerne - En dragefest for Flammerumpe" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Carlsens Små Lydbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Erhard Dietl