Bog & idéErhard Oeser

Bøger skrevet af Erhard Oeser

Læs mere om Erhard Oeser
1 produkter
1 produkter
Die Jagd zum Nordpol
Die Jagd zum NordpolErhard Oeser
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Jagd zum Nordpol

Mere om Erhard Oeser

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Erhard Oeser. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Oeser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Hund und Mensch" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Die Jagd zum Nordpol" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Erhard Oeser

Du kan finde to bøger af Erhard Oeser her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Oesers bøger fås blot som lydbog. Oesers bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erhard Oesers "Hund und Mensch"

"Hund und Mensch" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Erhard Oesers "Hund und Mensch" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Erhard Oeser "Die Jagd zum Nordpol"

"Die Jagd zum Nordpol" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Erhard Oesers "Die Jagd zum Nordpol" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Erhard Oeser