Bog & idéEric Jarosinski

Bøger skrevet af Eric Jarosinski

Læs mere om Eric Jarosinski
2 produkter
2 produkter
Nein
NeinEric Jarosinski
49,95 DKK
e-bog
(2)
Nein
Nein. Et manifest.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nein. Et manifest.Eric Jarosinski
141,06 DKK
Hæftet
(2)
Nein. Et manifest.

Mere om Eric Jarosinski

Der findes flere bøger skrevet af Eric Jarosinski til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jarosinski.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nein" udgivet af A Mock Book/Urgent.Academy¤Tiderne Skifter - "Nein. Et manifest." udgivet af Tiderne Skifter

Eric Jarosinskis bøger

Eric Jarosinski har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Jarosinskis bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Jarosinski er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eric Jarosinskis "Nein"

Det er muligt at købe Eric Jarosinskis "Nein" som e-bog. "Nein" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er A Mock Book/Urgent.Academy¤Tiderne Skifter, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Nein. Et manifest." af Eric Jarosinski

Hos Bog & idé er "Nein. Et manifest." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
Eric Jarosinski