Bog & idéErich Horst König

Bøger skrevet af Erich Horst König

Læs mere om Erich Horst König
1 produkter
1 produkter
Veterinary Anatomy of Domestic Animals
Veterinary Anatomy of Domestic AnimalsErich Horst König
2329,95 DKK
Indbundet
(0)
Veterinary Anatomy of Domestic Animals

Mere om Erich Horst König

Der er kun én bog af Erich Horst König tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Veterinary Anatomy of Domestic Animals". Den er udgivet af Thieme Medical Publishers på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Veterinary Anatomy of Domestic Animals" af Erich Horst König

Det er muligt at købe Erich Horst Königs "Veterinary Anatomy of Domestic Animals" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Thieme Medical Publishers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Erich Horst König skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erich Horst König