Bog & idéErik Brandt og Martin Morelli

Bøger skrevet af Erik Brandt og Martin Morelli

Læs mere om Erik Brandt og Martin Morelli
1 produkter
1 produkter
Anvisning 275: Praktisk udførelse af vådrum
Anvisning 275: Praktisk udførelse af vådrumErik Brandt og Martin Morelli
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 275: Praktisk udførelse af vådrum

Mere om Erik Brandt og Martin Morelli

Der er mange bøger af Erik Brandt og Martin Morelli til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Morelli.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praktisk udførelse af vådrum" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Præfabrikerede vådrum" i serien "SBi 2017:13" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, SBi - "Vådrum eksempelsamling " i serien "SBi 2017:14" udgivet af SBi Forlag

Bøger af Erik Brandt og Martin Morelli

Du kan bestille tre bøger af Erik Brandt og Martin Morelli her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Erik Brandt og Martin Morelli bøger i flere forskellige formater. Erik Brandt og Martin Morelli bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Praktisk udførelse af vådrum" af Erik Brandt og Martin Morelli

Det er muligt at købe Erik Brandt og Martin Morellis "Praktisk udførelse af vådrum" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Erik Brandt og Martin Morelli "Præfabrikerede vådrum"

Det er muligt at købe Erik Brandt og Martin Morellis "Præfabrikerede vådrum" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Morellis serie "SBi 2017:13". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, SBi.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Brandt og Martin Morelli