Bog & idéErik Bruun Olesen

Bøger skrevet af Erik Bruun Olesen

Læs mere om Erik Bruun Olesen
1 produkter
1 produkter
Gyldendals små opslagsbøger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gyldendals små opslagsbøgerLone Skafte Jespersen
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals små opslagsbøger

Mere om Erik Bruun Olesen

Erik Bruun Olesen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Gyldendals små opslagsbøger". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Gyldendals små opslagsbøger" er desuden tilknyttet serien "Gyldendals små opslagsbøger".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gyldendals små opslagsbøger" af Erik Bruun Olesen

Det er muligt at købe Erik Bruun Olesens "Gyldendals små opslagsbøger" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Olesens serie "Gyldendals små opslagsbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Erik Bruun Olesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Bruun Olesen