Bog & idéErik Gaden

Bøger skrevet af Erik Gaden

Læs mere om Erik Gaden
1 produkter
1 produkter
Introduktion til Mikroøkonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til MikroøkonomiErik Gaden & Jesper Jespersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til Mikroøkonomi

Mere om Erik Gaden

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Erik Gaden. På listen nedenfor har du Gadens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til mikroøkonomi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduktion til Mikroøkonomi" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Erik Gadens bøger

Erik Gaden har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Erik Gaden kommer i et udvalg af formater. Gadens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Gadens "Introduktion til mikroøkonomi"

"Introduktion til mikroøkonomi" kan købes online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Gaden, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

"Introduktion til Mikroøkonomi" af Erik Gaden

"Introduktion til Mikroøkonomi" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Gaden