Bog & idéErik Høgh-Sørensen

Bøger skrevet af Erik Høgh-Sørensen

Læs mere om Erik Høgh-Sørensen
4 produkter
4 produkter
Drabet på Clemmensen
STREAM
Drabet på ClemmensenErik Høgh-Sørensen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Drabet på Clemmensen
Drabet på Clemmensen og historien om Søren Kam
Drabet på ClemmensenErik Høgh-Sørensen
89,95 DKK
EBOG
(1)
Drabet på Clemmensen
Mod Vinden. Danmarks plads i Europa
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mod Vinden. Danmarks plads i EuropaErik Høgh-Sørensen
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Mod Vinden. Danmarks plads i Europa
Mod Vinden. Danmarks plads i Europa
Mod vinden. Danmarks plads i EuropaErik Høgh-Sørensen
79,95 DKK
EBOG
(3)
Mod vinden. Danmarks plads i Europa

Mere om Erik Høgh-Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Erik Høgh-Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Høgh-Sørensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drabet på Clemmensen" udgivet af People’sPress - "Drabet på Clemmensen" udgivet af People'sPress - "Mod vinden " i serien "Audioteket" udgivet af Bog2 - "Mod Vinden. Danmarks plads i Europa" i serien "Audioteket" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik Høgh-Sørensens bøger

Du kan bestille fire bøger af Erik Høgh-Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Erik Høgh-Sørensen bøger i flere formater. Erik Høgh-Sørensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Drabet på Clemmensen" af Erik Høgh-Sørensen

Hos Bog & idé er "Drabet på Clemmensen" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"Drabet på Clemmensen" af Erik Høgh-Sørensen

Det er muligt at købe Erik Høgh-Sørensens "Drabet på Clemmensen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Drabet på Clemmensen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Høgh-Sørensen