Bog & idéErik Holm

Bøger skrevet af Erik Holm

Læs mere om Erik Holm
2 produkter
2 produkter
Pumpe ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pumpe ståbiAnders Borup
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Pumpe ståbi
Ham - Morten
Ham - MortenThøger Birkeland
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ham - Morten

Mere om Erik Holm

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Erik Holm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holms bøger.
Bøgerne fra Erik Holm findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pumpe ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Fordi orkanen kommer" udgivet af Lohse - "Brænde og brændeovne" udgivet af Christian Ejlers - "Manddomsprøven" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Svar på 117 spørgsmål" udgivet af Lohse - "The European Anarchy" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Bøger skrevet af Erik Holm

Der er seks tilgængelige udgivelser af Erik Holm hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Erik Holm fås i forskellige formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Holms "Pumpe ståbi"

Hos Bog & idé er "Pumpe ståbi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Erik Holm "Fordi orkanen kommer"

Endnu en af Erik Holm skønne bøger, som er værd at læse. Det er Lohse, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Holm