Bog & idéErik Jappe

Bøger skrevet af Erik Jappe

Læs mere om Erik Jappe
1 produkter
1 produkter
Håndbog for pædagogstuderende
Håndbog for pædagogstuderendeErik Jappe
139,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog for pædagogstuderende

Mere om Erik Jappe

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Erik Jappe. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jappe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retssikkerhedsloven" udgivet af Frydenlund - "Forældrenes bog. Om børn og unge" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling" udgivet af Frydenlund Grafisk - "Børn & unge håndbogen" udgivet af Frydenlund - "Kontanthjælpshåndbogen" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling" udgivet af Frydenlund Grafisk - "Indsigt: tvangsfjernelser" udgivet af Frydenlund - "Kontanthjælpshåndbogen 2005" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling" udgivet af Frydenlund Grafisk - "Børn & unge håndbogen" udgivet af Frydenlund - "Kontanthjælpshåndbogen 2003" udgivet af Frydenlund grafisk - "Kontanthjælpshåndbogen 2004" udgivet af Frydenlund - "Indsigt: børne- og ungdomskriminalitet" udgivet af Frydenlund - "Indsigt: tvangsfjernelser" udgivet af Frydenlund - "Forældremyndighed og samvær" udgivet af Frydenlund - "Børn & Unge Håndbogen" udgivet af Frydenlund - "Forældremyndighed og samvær" udgivet af Frydenlund - "Håndbog for pædagogstuderende" udgivet af Frydenlund - "Kontanthjælpshåndbogen" udgivet af Frydenlund - "Børn & unge håndbogen" udgivet af Frydenlund - "Kontanthjælpshåndbogen" udgivet af Frydenlund - "Håndbog for pædagogstuderende" udgivet af Frydenlund - "Lov om aktiv socialpolitik" udgivet af Frydenlund - "Børn & unge håndbogen 2004" udgivet af Frydenlund - "Indsigt: børne- og ungdomskriminalitet" udgivet af Frydenlund - "Indgreb mod småbørn" udgivet af Frydenlund - "Serviceloven" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling" udgivet af Frydenlund Grafisk - "Kontanthjælpshåndbogen" udgivet af Frydenlund - "Forældrenes bog. En opslagsbog om rettigheder og pligter for gravide og for forældre med børn i alderen 0-6 år" udgivet af Frydenlund - "Forældremyndighed & samvær" udgivet af Frydenlund - "Enkeltudgifter - aktivlovens § 81" udgivet af Frydenlund - "Aktivloven" udgivet af Frydenlund - "Kontanthjælpshåndbogen 2011" udgivet af Frydenlund - "Håndbog for pædagogstuderende" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling 2009" udgivet af Frydenlund Grafisk - "Børn- og ungehåndbogen 2011" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling 2011" udgivet af Frydenlund - "Pædagogisk lovsamling 2010" udgivet af Frydenlund - "Børn & unge håndbogen 2009" udgivet af Frydenlund
Og andre bøger fra Erik Jappe som også tilbydes her hos Bog & idé.

Bøger af Erik Jappe

Der er mange tilgængelige bøger fra Erik Jappe her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Jappes bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Jappe lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Retssikkerhedsloven" af Erik Jappe

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Erik Jappe. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Forældrenes bog. Om børn og unge" af Erik Jappe

Dette er en også en skøn bog fra Jappe, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Jappe