Bog & idéErik Jørgensen

Bøger skrevet af Erik Jørgensen

Læs mere om Erik Jørgensen
6 produkter
6 produkter
Tågedød
TågedødNina Ohlandt
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Tågedød
Familiens store quizbog 2006
Familiens store quiz og gådebogPoul Malmkjær
99,95 DKK
EBOG
(0)
Familiens store quiz og gådebog
Provence i flammer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Provence i flammerCay Rademacher
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Provence i flammer
Fysik/kemididaktik
Fysik/kemididaktikPeter Norrild
349,95 DKK
Bog
(1)
Fysik/kemididaktik
Mågeskrig
MÅGESKRIGNina Ohlandt
149,95 DKK
EBOG
(0)
MÅGESKRIG
Tågedød
TÅGEDØDNina Ohlandt
139,95 DKK
EBOG
(0)
TÅGEDØD

Mere om Erik Jørgensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Erik Jørgensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International politikNU" udgivet af Systime - "Ynglefugle i Østdanmark 1970-2010 Lappedykkere, skarver, hejrer, svaner og gæs" udgivet af Frederikshus - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Fysik/kemididaktik" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Familiens store quizbog 2006" udgivet af Cervus - "International politikNU" udgivet af Systime - "11. september" udgivet af HansReitzels

Erik Jørgensens bøger

Du kan bestille syv bøger af Erik Jørgensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Erik Jørgensen kan købes i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Jørgensen skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Jørgensens "International politikNU"

"International politikNU" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Erik Jørgensen "Ynglefugle i Østdanmark 1970-2010 Lappedykkere, skarver, hejrer, svaner og gæs"

Hos Bog & idé er "Ynglefugle i Østdanmark 1970-2010 Lappedykkere, skarver, hejrer, svaner og gæs" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frederikshus, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Jørgensen