Bog & idéErik Johan Stagnelius

Bøger skrevet af Erik Johan Stagnelius

Læs mere om Erik Johan Stagnelius
1 produkter
1 produkter
Flyttfåglarne
FlyttfåglarneErik Johan Stagnelius
30,95 DKK
e-bog
Flyttfåglarne

Mere om Erik Johan Stagnelius

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Erik Johan Stagnelius. Bogen har titlen "Flyttfåglarne". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret den på swe. "Flyttfåglarne" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Johan Stagnelius' "Flyttfåglarne"

"Flyttfåglarne" kan købes som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Flyttfåglarne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Stagnelius' serie "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Dette er en også en fantastisk bog fra Stagnelius, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Johan Stagnelius