Bog & idéErik Kjersgaard

Bøger skrevet af Erik Kjersgaard

6 produkter
6 produkter
Lysene slukkes
Lysene slukkesErik Kjersgaard
449,95 DKK
Hardback
(0)
Lysene slukkes
Kjersgaards Danmark - Fyn, Lolland-Falster og Møn
Kjersgaards Danmark - Fyn, Lolland-Falster og MønErik Kjersgaard
159,96 DKK
Indbundet
(2)
Kjersgaards Danmark - Fyn, Lolland-Falster og Møn
Freden forberedes
Freden forberedesErik Kjersgaard
449,95 DKK
Hardback
(0)
Freden forberedes
Kjersgaards Danmark - Jylland
Kjersgaards Danmark - JyllandErik Kjersgaard
199,96 DKK
Hæftet
(2)
Kjersgaards Danmark - Jylland
Kjersgaards Danmark - Sjælland og Bornholm
Kjersgaards Danmark - Sjælland og BornholmErik Kjersgaard
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Kjersgaards Danmark - Sjælland og Bornholm
Kjersgaards Danmark - København
Kjersgaards Danmark - KøbenhavnErik Kjersgaard
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Kjersgaards Danmark - København

Mere om Erik Kjersgaard

Der er flere forskellige bøger fra Erik Kjersgaard tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kjersgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erik Kjersgaards nye store Danmarkshistorie Rigdom og fald " udgivet af Peter Asschenfeldt - "Kjersgaards Danmarkshistorie" udgivet af Aschehoug - "Kjersgaards Danmark - København" udgivet af Gyldendal - "Kjersgaards Danmark - Fyn, Lolland-Falster og Møn" udgivet af Gyldendal - "Kjersgaards Danmark - Jylland" udgivet af Gyldendal - "Kjersgaards Danmark - Sjælland og Bornholm" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Erik Kjersgaard

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Erik Kjersgaard hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Erik Kjersgaard bøger i flere forskellige formater. Kjersgaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Kjersgaards "Erik Kjersgaards nye store Danmarkshistorie Rigdom og fald "

"Erik Kjersgaards nye store Danmarkshistorie Rigdom og fald " kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Peter Asschenfeldt.

Erik Kjersgaard "Kjersgaards Danmarkshistorie"

Dette er en også en fantastisk bog fra Kjersgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Kjersgaard