Bog & idéErik Riiskjær

Bøger skrevet af Erik Riiskjær

4 produkter
4 produkter
I patientens fodspor
I patientens fodsporErik Riiskjær
159,96 DKK
Indbundet
(0)
I patientens fodspor
Patient
PatientBirte Glinsvad
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Kvalitetsudvikling i praksis
Kvalitetsudvikling i praksisJan Mainz
319,96 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitetsudvikling i praksis
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Erik Riiskjær

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Erik Riiskjær. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Riiskjærs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I patientens fodspor" udgivet af Gyldendal - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Patienten som partner" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik Riiskjærs bøger

Du kan finde seks bøger af Erik Riiskjær her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Riiskjærs bøger kommer i udvalgte formater. Riiskjær har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I patientens fodspor" af Erik Riiskjær

"I patientens fodspor" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Patient" af Erik Riiskjær

Det er muligt at købe Erik Riiskjærs "Patient" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Riiskjærs serie "Grundbog i sygepleje". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Riiskjær