Bog & idéErik Svane

Bøger skrevet af Erik Svane

Læs mere om Erik Svane
1 produkter
1 produkter
Daisy - en prinsesse i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daisy - en prinsesse i DanmarkErik Svane og Thierry Capezzone
144,46 DKK
Indbundet
(3)
Daisy - en prinsesse i Danmark

Mere om Erik Svane

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Erik Svane. På listen nedenfor finder du Svanes seneste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Erik Svanes bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Daisy - en prinsesse i Danmark" i serien "Daisy" udgivet af Cobolt - "Across the Western Baltic" i serien "Sydsjællands Museums publikationer" udgivet af Sydsjællands Museum

Mere om Erik Svanes bøger

Erik Svane har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Svanes bøger kommer blot som indbundet. Erik Svane bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Daisy - en prinsesse i Danmark" af Erik Svane

Hos Bog & idé er "Daisy - en prinsesse i Danmark" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Daisy". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.

"Across the Western Baltic" af Erik Svane

"Across the Western Baltic" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sydsjællands Museums publikationer". Det er Sydsjællands Museum, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Svane