Bog & idéErik Zimmermann-Nielsen

Bøger skrevet af Erik Zimmermann-Nielsen

Læs mere om Erik Zimmermann-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
Den akutte patient

Mere om Erik Zimmermann-Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Erik Zimmermann-Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Zimmermann-Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Erik Zimmermann-Nielsen

Erik Zimmermann-Nielsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Zimmermann-Nielsen som indbundet. Zimmermann-Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Zimmermann-Nielsens "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Den akutte patient" af Erik Zimmermann-Nielsen

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Zimmermann-Nielsen