Bog & idéErling Jensen

Bøger skrevet af Erling Jensen

Læs mere om Erling Jensen
1 produkter
1 produkter
Offentlig driftsøkonomi og økonomistyring
Offentlig driftsøkonomi og økonomistyringErling Jensen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig driftsøkonomi og økonomistyring

Mere om Erling Jensen

Hvis du leder efter en bog fra Erling Jensen, kan du vælge i mellem et stort udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig driftsøkonomi & økonomistyring" udgivet af Samfundslitteratur - "Offentlig driftsøkonomi og økonomistyring" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Erling Jensen

Erling Jensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Erling Jensen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erling Jensens "Offentlig driftsøkonomi & økonomistyring"

Hos Bog & idé er "Offentlig driftsøkonomi & økonomistyring" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Offentlig driftsøkonomi og økonomistyring" af Erling Jensen

"Offentlig driftsøkonomi og økonomistyring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Jensen