Bog & idéErling Sandmo

Bøger skrevet af Erling Sandmo

Læs mere om Erling Sandmo
2 produkter
2 produkter
Tid for historie : en bok om historiske spørsmål
Tid for historie : en bok om historiske spørsmålErling Sandmo
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Tid for historie : en bok om historiske spørsmål
Tid til historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tid til historieErling Sandmo
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Tid til historie

Mere om Erling Sandmo

Erling Sandmo har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sandmos seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Erling Sandmos bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tid til historie" udgivet af Gyldendal - "Tid for historie : en bok om historiske spørsmål" udgivet af Universitetsforlaget

Erling Sandmos bøger

Du kan købe to bøger af Erling Sandmo her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Sandmo som hæftet. Bøgerne af Sandmo er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erling Sandmos "Tid til historie"

Det er muligt at købe Erling Sandmos "Tid til historie" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tid for historie : en bok om historiske spørsmål" af Erling Sandmo

Hos Bog & idé er "Tid for historie : en bok om historiske spørsmål" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Sandmo