Bog & idéErnesto Laclau

Bøger skrevet af Ernesto Laclau

Læs mere om Ernesto Laclau
1 produkter
1 produkter
Det radikale demokrati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det radikale demokratiChantal Mouffe
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Det radikale demokrati

Mere om Ernesto Laclau

Hvis du er på jagt efter en bog fra Ernesto Laclau, har du et stort udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Laclaus udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det radikale demokrati" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Det radikale demokrati" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Ernesto Laclaus bøger

Du kan finde to bøger af Ernesto Laclau her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Laclaus bøger kommer i flere forskellige formater. Laclaus bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det radikale demokrati" af Ernesto Laclau

Det er muligt at købe Ernesto Laclaus "Det radikale demokrati" som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Ernesto Laclau. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.

Ernesto Laclau "Det radikale demokrati"

Hos Bog & idé er "Det radikale demokrati" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ernesto Laclau