Bog & idéErnst Jonas Bencard

Bøger skrevet af Ernst Jonas Bencard

Læs mere om Ernst Jonas Bencard
1 produkter
1 produkter
Melchior Lorck
Melchior LorckMikael Bøgh Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Melchior Lorck

Mere om Ernst Jonas Bencard

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Ernst Jonas Bencard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Bencard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Melchior Lorck V" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Melchior Lorck Biography and primary sources" udgivet af Royal Library¤Vandkunsten

Ernst Jonas Bencards bøger

Du kan købe to bøger af Ernst Jonas Bencard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bencards bøger fås i flere forskellige formater. Bencards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ernst Jonas Bencards "Melchior Lorck V"

Hos Bog & idé er "Melchior Lorck V" tilgængelig som lærredsindbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Ernst Jonas Bencard "Melchior Lorck Biography and primary sources"

Dette er en også en skøn bog fra Bencard, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Royal Library¤Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Ernst Jonas Bencard