Bog & idéEsben Houborg

Bøger skrevet af Esben Houborg

Læs mere om Esben Houborg
3 produkter
3 produkter
Byen og rusmidlerne
Byen og rusmidlerneEsben Houborg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Byen og rusmidlerne
Byen og rusmidlerne
Byen og rusmidlerneEsben Houborg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Byen og rusmidlerne
Byen og rusmidlerne
Byen og rusmidlerneEsben Houborg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Byen og rusmidlerne

Mere om Esben Houborg

Der er mange bøger af Esben Houborg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Houborgs bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Esben Houborgs bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aktivering i Næstved kommune Mål og resultater Mål, metode og organisation " udgivet af Center for Forskning i Socialt Arbejde - "Aktivering i Næstved kommune Mål og resultater efter 3 år " udgivet af Center for Forskning i Socialt Arbejde - "Ph.D.-afhandling. Stofmisbrug, metadon, subjektivering" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Mere om Esben Houborgs bøger

Du kan købe tre bøger af Esben Houborg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Houborg fås kun som hæftet. Houborgs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Esben Houborgs "Aktivering i Næstved kommune Mål og resultater Mål, metode og organisation "

"Aktivering i Næstved kommune Mål og resultater Mål, metode og organisation " er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Center for Forskning i Socialt Arbejde.

"Aktivering i Næstved kommune Mål og resultater efter 3 år " af Esben Houborg

Hos Bog & idé er "Aktivering i Næstved kommune Mål og resultater efter 3 år " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Center for Forskning i Socialt Arbejde, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esben Houborg