Bog & idéEsben Hulgård

Bøger skrevet af Esben Hulgård

Læs mere om Esben Hulgård
4 produkter
4 produkter
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration

Mere om Esben Hulgård

Der findes forskellige bøger af Esben Hulgård på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hulgårds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Esben Hulgård

Der er tre tilgængelige bøger af Esben Hulgård hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Hulgård fås bare som hæftet. Hulgårds bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Esben Hulgårds "Offentlig administration"

Hos Bog & idé er "Offentlig administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Samskabelse og socialt entreprenørskab" af Esben Hulgård

Det er muligt at købe Esben Hulgårds "Samskabelse og socialt entreprenørskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esben Hulgård