Bog & idéEsther Davidsen

Bøger skrevet af Esther Davidsen

Læs mere om Esther Davidsen
2 produkter
2 produkter
Nye vinkler på demens
Nye vinkler på demensEsther Davidsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Nye vinkler på demens
Demenshåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DemenshåndbogenTorben Riise
143,96 DKK
Paperback
(0)
Demenshåndbogen

Mere om Esther Davidsen

Der er flere bøger skrevet af Esther Davidsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Davidsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye vinkler på demens" udgivet af Books on Demand - "Demenshåndbogen" udgivet af Books on Demand

Esther Davidsens bøger

Esther Davidsen har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Davidsen som paperback. Davidsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Esther Davidsens "Nye vinkler på demens"

"Nye vinkler på demens" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Esther Davidsen "Demenshåndbogen"

Det er muligt at købe Esther Davidsens "Demenshåndbogen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Esther Davidsen