Bog & idéEva Eistrup

Bøger skrevet af Eva Eistrup

Læs mere om Eva Eistrup
3 produkter
3 produkter
Den én-dimensionale kvinde
Den én-dimensionale kvindeEva Eistrup
99,95 DKK
Paperback
(0)
Den én-dimensionale kvinde
Hundedreng
HundedrengEva Hornung
59,95 DKK
EBOG
(5)
Hundedreng
Gothams guder
Gothams guderLyndsay Faye
149,95 DKK
EBOG
(3)
Gothams guder

Mere om Eva Eistrup

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Eva Eistrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Eistrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intro: Moderne Ideer" udgivet af Informations Forlag - "Den én-dimensionale kvinde" udgivet af Forlaget Findes

Bøger skrevet af Eva Eistrup

Eva Eistrup har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Eistrups bøger kommer i udvalgte formater. Eistrups bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eva Eistrups "Intro: Moderne Ideer"

"Intro: Moderne Ideer" findes på den digitale boghylde som lydbog. Eva Eistrups "Intro: Moderne Ideer" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

"Den én-dimensionale kvinde" af Eva Eistrup

Det er muligt at købe Eva Eistrups "Den én-dimensionale kvinde" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Findes, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Eistrup