Bog & idéEva Henningsen

Bøger skrevet af Eva Henningsen

2 produkter
2 produkter
Lissabon
LissabonHenrik Wivel
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Lissabon
Det mørklagte attentat
Det mørklagte attentatEva Henningsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Det mørklagte attentat

Mere om Eva Henningsen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger skrevet af Eva Henningsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Henningsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det mørklagte attentat" udgivet af Vandkunsten - "Portugals klassiske køkken" udgivet af Vandkunsten - "Lissabon " i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Eva Henningsens bøger

Eva Henningsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Eva Henningsen fås i samtlige formater. Eva Henningsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det mørklagte attentat" af Eva Henningsen

Det er muligt at købe Eva Henningsens "Det mørklagte attentat" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vandkunsten.

Eva Henningsen "Portugals klassiske køkken"

Hos Bog & idé er "Portugals klassiske køkken" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Henningsen