Bog & idéEva Moll Sørensen

Bøger skrevet af Eva Moll Sørensen

Læs mere om Eva Moll Sørensen
1 produkter
1 produkter
Offentlig styring
Offentlig styringEva Moll Sørensen
459,95 DKK
Hæftet
(1)
Offentlig styring

Mere om Eva Moll Sørensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Eva Moll Sørensen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig styring" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal

Eva Moll Sørensens bøger

Eva Moll Sørensen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Sørensens bøger som hæftet. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Offentlig styring" af Eva Moll Sørensen

Hos Bog & idé er "Offentlig styring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Sørensens serie "Statskundskab". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Den offentlige sektor" af Eva Moll Sørensen

"Den offentlige sektor" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Moll Sørensen