Bog & idéEva Naur Jensen

Bøger skrevet af Eva Naur Jensen

Læs mere om Eva Naur Jensen
2 produkter
2 produkter
Familieret
BOEGERTILSTAERKPRIS
FamilieretEva Naur Jensen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Familieret
Festskrift til Irene Nørgaard
BOEGERTILSTAERKPRIS
Festskrift til Irene NørgaardCaroline Adolphsen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Festskrift til Irene Nørgaard

Mere om Eva Naur Jensen

Hvis du søger en bog fra Eva Naur Jensen, kan du købe et stort udbud online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arveret" udgivet af Djøf Forlag - "Familieretshusloven" udgivet af Djøf Forlag - "Arveret" udgivet af Djøf Forlag - "Familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Festskrift til Irene Nørgaard" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Eva Naur Jensen

Eva Naur Jensen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Eva Naur Jensen bøger i et udvalg af formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arveret" af Eva Naur Jensen

Hos Bog & idé er "Arveret" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Familieretshusloven" af Eva Naur Jensen

"Familieretshusloven" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Naur Jensen