Bog & idéEva Olsson

Bøger skrevet af Eva Olsson

Læs mere om Eva Olsson
1 produkter
1 produkter
LAVENDEL
LAVENDELEva Olsson
99,95 DKK
Indbundet
(0)
LAVENDEL

Mere om Eva Olsson

Der er bare én bog af Eva Olsson tilgængelig hos Bog & idé. Det er "LAVENDEL". Den er publiceret af Koustrup & Co. på dansk. "LAVENDEL" er desuden udgivet i serien "Den hvide serie".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Olssons "LAVENDEL"

"LAVENDEL" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Olssons serie "Den hvide serie". Det er Koustrup & Co., der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Olsson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Olsson